Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (8.00 secunde)
Asistam doar fericiti ca se construiesc vile in satele noastre, altadata sarace, dar nici un organ fiscal nu-si pune problema ca aceste constructii si investitii pot fi facute si din furt.
"Vreau sa fac o precizare cu privire la presupuse acuzatii care mi se aduc astazi, in presa, cel mai probabil pe seama unei rivalitati politice. Acuzatiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!"
- In aceeasi seara, politistii din Bacau au prins in flagrant un barbat in timp ce spargea geamul unui autoturism parcat pe o strada din localitate cu intentia de a sustrage bunuri din interior. Acesta este cercetat pentru tentativa la furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in prezent fiind desfasurate activitati in vederea depistarii lui S.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 10 Politie sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu, furt calificat si conducere fara permis, cu cel in cauza in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 9 Politie, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate cu cea in cauza in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, cu cei in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
DAVID in stare de retinere pentru savarsire infractiunii de talharie si cu L. MARIA in stare de libertate pentru savarsirii infractiunii de furt calificat.
trei infractiuni de furt calificat, constand in aceea ca: - in data de 10.05.2010, in jurul orei 10.00, in timp ce se afla pe Al.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. Cercetarile sun continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
ALEXANDRU de 27 de ani din Bucuresti, arestat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, au stabilit ca acesta a comis un numar de 28 infractiuni de furt calificat, respectiv furturi de pe autoturisme, dupa cum urmeaza:
Ieri, acesta a fost prezentat in fata magistratilor de la Judecatoria Craiova, care au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 20 de zile pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Partenerul sau este cercetat in stare de libertate pentru complicitate la furt calificat.
Marian in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a aJudecatoria Sector 5 si Judecatoriei Sector 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei doi minori in stare de liberate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si complicitate la furt calificat si in vederea depistarii lui I.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere. ... Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cei doi in stare de retinere. ... Cei in cauza sunt cercetati de catre Sectia 22 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, P.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 9 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 cu propunerea de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos cu instrument de plata electronic, cu cea in cauza in stare de libertate.
google-analytics.com